Skip to content
Hvor smart er bygget ditt? - Veni

Veni landet avtale med stor aktør

Veni er på full fart ut i et bredere marked med sin Life@Work-løsning. Nylig landet de en avtale med SpareBank 1 Forsikring.

Forsikringsaktørene er ofte store i eiendomsmarkedet der de investerer premiepenger for å få avkasting på disse. SpareBank 1 Forsikring er ikke noe unntak. De sitter på 152.000 kvadratmeter kontorareal sentralt i Oslo fordelt på 12 eiendomsselskaper. Og som andre eiendomsaktører har de også mye å hente på å digitalisere eiendomsvirksomheten sin.

(saken fortsetter under bildet)

Veni landet avtale med stor aktør

Den digitale plattformen Life@Work syr sammen tjenester som gjør hverdagen enklere og mer effektiv for brukere av kontorbygg.

- Life@Work er en digital plattform der byggeier kan samle alle tjenester og ressurser for et bygg i en felles portal eller app. Dermed vil både leietakere, driftsorganisasjon og byggeier selv bruke en felles digital løsning for alt som har med bygget å gjøre. De vil da få tilgang til tjenester basert på deres rolle og deres behov. Håndteringen av leietakere og tilganger skjer sentralt i Life@Work plattformen, og det sikrer høy sikkerhet og at alt skjer i henhold til GDPR, forteller Simen Malmin som er CTO i Veni.

Dette er av stor interesse og nytte for SpareBank 1 Forsikring.

- Vi tror at teknologi som gjør oss mer effektive og som bidrar til god ressursutnyttelse vil skape lange og lykkelige leieforhold, forteller Petter Haugen, leder for eiendom i SpareBank 1 Forsikring, til Estate Media. 

– Life@Work-appen gjør alle tjenester i et bygg lett tilgjengelige, og knytter sammen gårdeier og forvaltning med brukere. Dette innebærer at samtlige brukere i alle bygg i eiendomsporteføljen vil ha tilgang til ressurser som for eksempel informasjon, parkeringsplasser, fleksikontorer, kantiner eller møterom på tvers av bygg og lokasjoner, sier Haugen i intervjuet med Estate.

 

Life@Work-løsningen er tidligere presentert av leder Bjørn Lunde Kristensen (bildet) på Show and tell i Proptech Innovation. Se episoden HER!