Skip to content
well_platinum
3 min read

Smedvig Eiendom oppnår WELL Platinum-sertifisering for ARK-bygget på Site 4016

Smedvig Eiendom hadde denne uken gleden av å kunngjøre at ARK-bygget på Site 4016 har oppnådd WELL-sertifisering på platinum-nivå. Med denne prestisjefylte sertifiseringen blir Smedvig Eiendom det eneste selskapet i Norge med to bygg som har oppnådd denne utmerkelsen.

Smedvig Eiendom har samarbeide tett Veni i prosessen. Veni har bistått med både BREEAM og WELL-sertifiseringer. Tidligere i fjor ble vårt bygg i Løkkeveien 103 det første i landet til å motta WELL Platinum-sertifisering.

- Målet om å oppnå WELL Building Certification Platinum og BREEAM-NOR Excellent Certification har vært med oss fra starten," sier Rune Augenstein, eiendomssjef på Site 4016.  - Denne sertifiseringen er et kvalitetsstempel som bekrefter vår forpliktelse til sosial og miljømessig bærekraft, i tråd med vår strategi om alltid å sertifisere på høyeste realistiske nivå.


- WELL var spesielt imponert over de gode målingene på akustikk, noe også leietakere har fremhevet som viktig for dem for trivsel i lokalene, sier WELL AP i Veni, Kristin Bryne-Sandvik.

– Vi synes det er ekstra spennende at vi også nå framover skal tilby WELL Guided tour på bygget. Disse vil være åpne for alle som vil lære om WELL Building standard. og som ønsker å oppleve den gode atmosfæren og energien i lokalene.  


- Smedvig Eiendom tror at disse sertifiseringene vil bidra til å redusere risikoen for "stranded assets" i sin eiendomsportefølje, sier Rune Augenstein. 


The WELL Building Standard er en internasjonal sertifiseringsordning for helsefremmende bygg. ARK-bygget er designet for å fremme helse og trivsel gjennom integrering av elementer som luft, vann, næring, lys, bevegelse, lyd, materialer, sinn, samfunn, energi og innovasjon. Denne helhetlige tilnærmingen skaper et unikt og fremtidsrettet arbeidsmiljø.

Ifølge Smedvig Eiendom, er dette bare begynnelsen på deres reise mot en grønnere fremtid sammen med bygg- og anleggsbransjen. Vi gratulerer!