Skip to content
Steinar Øgreid 1.0 - Copy-3
2 min read

Steinar Øgreid ny COO Veni Build

Steinar Øgreid starter som ny COO for Veni Build. Veni Build er en av to forretningsenheter i Veni. Steinar Øgreid kommer fra stillingen som Direktør for Business Services i Cegal, og er utdannet med mastergrad innen både økonomi og ledelse.   

I Cegal har Øgreid hatt ansvar for utvikling og drift av governance-tjenester med hovedfokus på energisektoren. Sentralt i dette arbeidet har vært innføring av agile arbeidsprosesser for å gi kunder større grad av fleksibilitet og ressursutnyttelse. 

- Steinar Øgreid har lang erfaring fra ledende stillinger i ulike bransjer, og tar han med seg en solid kommersiell forståelse i et allerede fagteknisk sterkt arbeidsmiljø. Vi ser frem til Steinars bidrag som direktør i Veni, sier Petter Alfsen, administrerende direktør i Veni.

Han fortsetter: - Steinar har strålende referanser fra tidligere arbeidsgivere og et godt nettverk i Norge, noe som er av strategisk betydning for Veni. 

-  Jeg er begeistret for å bli en del av et sterkt lokalt forankret selskap med et solid fagmiljø. Veni Build opererer i en fremtidsrettet bransje hvor fokus på bærekraft og innovasjon står sentralt. Jeg ser frem til å bidra til selskapets videre utvikling, sier Steinar Øgreid. 


Kontaktinformasjon: 

Petter Alfsen, CEO Veni AS. mob 920 54 376
Steinar Øgreid, COO – Veni Build. mob 915 42 029