Skip to content
Hoved artikkel ny
5 min read

Nye i Veni!

Vi har nå flere med oss på reisen, som alle skal være med og bygge for fremtiden. Bli kjent med noen av våre, og kanskje en jobb hos oss kan passe deg også, eller noen du kjenner?

– Vi jobber hver dag med å bygge for fremtiden, gjennom kombinasjon av fagkunnskap og teknologi. Vi spisset satsningen vår ytterligere i fjor inn mot bygg og eiendom. Vi er alltid veldig glade for å få flere flinke folk på lag for å sammen skape fremtidens bærekraftige løsninger, sier Petter Alfsen, CEO i Veni.

Vi er stolte over å presentere;

Stina Rytter Norheim ny økonomi- og administrasjonsansatt.
Stina er på plass på økonomi og administrasjon i forretningsenheten Veni Tech. Etter 14 år i klesindustrien, der Stina jobbet for Lilleba i Stavanger med allsidige arbeidsoppgaver, trer hun nå inn i ny rolle hos oss. Stina tar med seg en bred erfaring, og ikke minst en fargerik tilnærming til teamet hun skal jobbe med. 

Kjartan Tjessem Østrådt ny teamleder. 
Kjartan er også på plass hos oss som teamleder Microsoft Modern Work. Han har de siste 4 årene jobbet som IT-sjef i Easee. Han har flere års erfaring innen Tech-bransjen. Blant annet også som IT-tekniker i CGI og Cegal, og som selger i Cegal. Kjartan har også vært innom Telia en tur som selger og Hardware Manager. Vi er glade for at Kjartan nå tok turen til oss! 

Henrik Bakker ny konsulent. 
Henrik er også ny konsulent i Modern Work-teamet. Han har jobbet i Easee de siste par årene med IT -drift og kundeservice, men har også bakgrunn som elektriker. 

Mathias Jørgensen ny konsulent. 
Mathias har også startet som konsulent hos oss. Han skal jobbe som andre linje support og på drift. Mathias startet innen IT som lærling på Godalen vgs, og har etter læretiden jobbet hos Centric og Atea. 

Henrik Støle ny teamleder. 
Henrik Støle har startet i Veni som teamleder Cloud Infrastruktur. Henrik kommer fra Tietoevry hvor han jobbet som konsulent. Han har både Bachelor i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI, og har tatt IT-studier ved Noroff. 

Bilde: 
Foran fra venstre: Mathias Jørgensen, Stina Rytter Norheim. 

Bak fra venstre: Kjartan Tjessem Østrådt, Henrik Bakker.
Ikke til stede: Henrik Støle.