Skip to content
toppbanner_lifeatwork1
3 min read

Pressemelding - Atle Olsen blir ny daglig leder i Lifeatwork

Pressemelding

 

Atle Olsen blir daglig leder i Life@work

 

Atle Olsen

Atle Olsen blir daglig leder i Lifeatwork AS fra 08.08.2022. Atle kommer fra stillingen som Administrerende direktør hos Allkopi Holding AS og Allkopi Netprint AS. Han har også mange års ledererfaring fra Visma og Lyse.

 

Jeg gleder meg til å lede Life@work, bidra til at vi realiserer selskapets vekststrategi. Det å få være med å utvikle et spennende softwareselskap fra tidlig fase og styrke posisjonen i markedet er noe jeg ser frem til sier Olsen.

 

Veni har utviklet den digitale proptech plattformen Life@work som syr sammen tjenester og gjør hverdagen enklere og mer effektiv for brukere av kontorbygg. Veni er i sterk vekst og satsingen inn mot eiendom vil styrkes ytterligere i tiden fremover. Life@work er meget godt mottatt i markedet og har vunnet flere strategiske kontrakter som bidrar til de beste utviklingsmuligheter. Vi tar nå de neste stegene i satsingen, og etablerer Life@work som et eget selskap. Det er her vår nye daglige leder skal spille en viktig og betydningsfull rolle. Jeg er utrolig glad for å ha fått Atle med på laget og gleder meg til å se hvor langt vi kan ta Life@work nasjonalt og internasjonalt sier konsernsjef Petter Alfsen.

Veni er en teknologi- og kompetansebedrift som kan hjelpe byggebransjen mot en mer bærekraftig fremtid. Utfordringen er å få til samspill og bærekraftig verdiskapning i en bransje som utfordres med tøffe marginer, varierende oversikt i prosjektene og et stort forbedringspotensial når det kommer til ressursutnyttelse og gjenbruk. Bærekraft er blitt en hygienefaktor både i prosjekt og i selskapsdrift. Kompleksitet, lovverk og tempo i bransjen forutsetter robuste digitale løsninger. Veni leverer kompetanse til byggeprosesser som bærekraft, digitale IT-løsninger, roller og lederstøtte for byggeprosessen.

 

Med vennlig hilsen,
Petter Alfsen
Styreleder – Lifeatwork AS

Kontakt

Petter Alfsen, CEO Veni AS

E-post: pa@veni.no | Telefon: 92054376

Atle Olsen, daglig leder Lifeatwork AS

E-post: atle.olsen@lifeatwork.no |Telefon: 45864131