Skip to content
susanne_ny-cco
3 min read

Ny kommunikasjonsdirektør i Veni

Ny kommunikasjonsdirektør i Veni AS.

Susanne Wærholm Bærheim startet som ny kommunikasjonsdirektør/Chief Communications Officer for Veni AS 3. januar 2023.

Susanne kommer fra stillingen som høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI, og har mange års erfaring som kommunikasjonssjef fra ulike internasjonale konsern i Stavanger. Hun har i flere perioder også jobbet som konsulent i næringslivet, og har byråerfaring fra London. Hun har Bachelor i Markedsføringsledelse fra University of South Australia, og Executive Master of Management fra Handelshøyskolen BI.

- Jeg er veldig glad for å få med Susanne i ledergruppen i Veni. Hennes kunnskap om kommunikasjon og branding vil være veldig viktig for å bygge Veni-konsernet videre, sier CEO Petter Alfsen.

Veni er et teknologi- og innovasjonsselskap med rundt 110 ansatte som ble etablert sammen med Smedvig i 2018. Selskapet har hovedkontor i Stavanger og har en visjon om å bygge for fremtiden. Mer informasjon: www.veni.no

- Jeg ser frem til å være med å bygge for fremtiden sammen med alle i Veni. I Veni kombineres mennesker, teknologi og bærekraft på en unik måte som jeg gleder meg til å bli med å fremme, både internt og eksternt. Jeg gleder meg også til å bli bedre kjent med bygg og eiendom som bransje, sier Susanne Wærholm Bærheim.

 

Kontaktinformasjon: 

Petter Alfsen, CEO Veni AS. mob 920 54 376

Susanne Wærholm Bærheim, Chief Communications Officer (CCO) mob 469 14 995

 

susanne_ny-cco