Skip to content
Nyeste web-1
5 min read

Bli kjent med noen av våre nyeste!

Veni fortsetter i samlet tropp med å bygge for fremtiden. Med oss har vi noen nye som vi er stolte over at har valgt å bli med på reisen. 

– Vi jobber videre med å bygge for fremtiden, gjennom kombinasjon av fagkunnskap og teknologi. Vi har iverksatt en ytterligere spisset satsning i år, inn mot bygg og eiendom. Vi er veldig glade for å få flere flinke folk på lag, slik at vi sammen kan skape fremtidens bærekraftige løsninger for våre kunder, sier Petter Alfsen, CEO i Veni.

Sajani Weerasinghe ny konsulent MS Cloud.
Sajani Weerasinghe har startet som ny konsulent i MS Cloud i Veni. Hun har tidligere jobbet som konsulent i Elkjøp. Sajani har også kompetansebrev i interiør og 5 års erfaring som IT/Operation konsulent.

Silje Aukland nå Customer Success Manager.
Silje jobber som Customer Success Manager (CMS) i Veni. Silje kommer fra Allservice AS hvor hun jobbet som Key Account Manager og veileder.

Marton Gundersen ny nettverkskonsulent.
Marton Gundersen er på plass i Veni som nettverkskonsulent. Marton har tidligere jobbet med IT i både Cegal og i Stavanger kommune. 

Kristian Tunge ny VDC-rådgiver.
Kristian Tunge har startet i Venis Bygge Smart avdeling som VDC-rådgiver. Kristian er byggingeniør, og har tidligere blant annet jobbet i Core Technology som Rådgivende Ingeniør, Bygg (RIB).  

Thomas Chu ny konsulent.
Thomas Chu er på plass i Veni som ny konsulent i MS Cloud. Thomas kommer fra Rosenberg og har flere års erfaring som konsulent. Blant annet fra Cegal og Atea. Han vil fremover jobbe med Microsoft 365 og Azure. 

Kurt André Lund ny konsulent.
Kurt André Lund er på plass i Veni som konsulent i MS Cloud. Han er allerede godt i gang med arbeid knyttet til Microsoft Power Platform, Power Apps, Power Automate og Power BI - for å automatisere prosesser, bygge brukervennlige apper og levere innsiktsfulle rapporter.

Gaute Furenes ny teamleder Microsoft Drift.
Gaute Furenes er tilbake i Veni etter å ha jobbet i Sopra Steria et års tid. Gaute har nå tatt rollen teamleder for Microsoft Drift i Veni.

Anders Gautvik ny konsulent.
Anders Gautvik har startet som ny konsulent i Microsoft Cloud. Anders har mange års erfaring som konsulent, både i Stavanger og Bergen. Anders har tidligere blant annet jobbet i BlinQ, Upheads og Visolit.  

Roar Strøm ny forretningsutvikler. 
Roar Strøm har startet som forretningsutvikler. Roar skal jobbe med salg, markedsmuligheter og tjenesteutvikling i Veni. Han har flere års erfaring fra bygg og eiendom med seg i sekken. Fra blant annet Statens Vegvesen, Malling & Co, Apply TB og Simex.  

 

Bilde:
Bakerst (fra venstre): Roar Strøm, Sajani Weerasinghe, Gaute Furenes, Kurt André Lund.
Foran (fra venstre): Anders Gautvik, Silje Aukland, Kristian Tunge. 
Ikke til stede: Marton Gundersen, Thomas Chu.