Skip to content
Man gesturing in front of computer
4 min read

Med IT-strategi i fokus

Som et direkte resultat av dagens digitalisering både i samfunnet og på arbeidsplassen, blir det å ha en velutviklet IT-strategi mer og mer relevant. Likevel ser vi at dette ofte blir nedprioritert, fordi det kan virke komplisert og overveldende for mange.

Denne problematikken ønsker vi i Veni å hjelpe deg med, slik at du er bedre rustet til å sikre IT-strategien for din bedrift.


Hva er IT-strategi og hvorfor er det viktig

En IT-strategi er ganske enkelt en plan som definerer hvordan IT skal bli brukt for å hjelpe bedriften med å nå den overordnede forretningsplanen.

Dersom strategien svikter, eller den er mangelfull eller rett og slett ikke utarbeidet, kan dette få store økonomiske konsekvenser for bedriften.

 

Publikum

Det å utvikle og opprettholde en god IT-strategi er utfordrende, spesielt for ledere i mellomstore bedrifter hvor man ikke nødvendigvis har egen IT-avdeling eller grundig kompetanse.

Av den grunn har vi valgt å sette søkelyset mot viktigheten av IT-sikkerhet og å ha en godt utarbeidet IT-strategi, ved å lage en helsesjekk samt kunnskapsartikler på vår blogg Fremtidsfeeden, for å hjelpe deg og din bedrift.

Disse artiklene er skrevet for deg som leder i en mellomstor bedrift som har et behov for å lære mer om hvordan du kan optimalisere digitaliseringen, sikkerheten og IT-strategien for å nå bedriftens mål.

 

Temaer du kan lese om

Vårt mål er å tilby deg kunnskap og verktøy slik at oppgavene relatert til IT-strategi blir litt enklere. Én gang i måneden vil våre eksperter publisere kunnskapsartikler på bloggen. Deres ekspertise er innen områdene IT-infrastruktur, og support og drift av IT-løsninger.

I vår første bloggartikkel kan du lese om hvordan du kan unngå hackerangrep mot din bedrift:

I hver artikkel legger vi ved guider som går mer i dybden på disse temaene. Disse kan du kan laste ned gratis, for eksempel:


Last ned sjekkliste

 

Dette kan du forvente

Mens vi fortsetter å videreutvikle denne bloggen, vil vi også lage innhold rundt spesifikke temaer innen digitalisering og teknologi, og hvordan dette kan bidra til å hjelpe utviklingen av din bedrift.

En blogg som dette vil også bli et sted hvor vi kan kommunisere med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi setter pris på tilbakemeldinger, og vil bruke disse aktivt i veien videre.

Jeg vil oppfordre deg til å besøke Fremtidsfeeden med jevne mellomrom, og ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon.

Du må gjerne abonnere på bloggen, legge igjen kommentarer i kommentarfeltet, eller dele og kommentere artikler som denne på sosiale medier som LinkedIn.


Takk for at du leser og besøker oss.


petter-alfsen

Vennlig hilsen,
Petter Alfsen
CEO | Administrerende direktør, Veni AS

 

Last ned sjekkliste