Skip to content
307092334_485696226899156_1619687977791394324_n
3 min read

Rebeller på scenen!

Sist torsdag gikk Proptech Summit 2022 av stabelen på Rebel i Oslo med brask og bram. Og Veni stilte mannsterke. Fra morgen til kveld var det presentasjoner, debatter, innlegg og mingling om teknologi i eiendomsbransjen. Over 2500 besøkende på de ulike sporene vitner om interessen. Sist det ble arrangert før pandemien var det noe over 600 deltakere. Dette er en bransje i vekst!

Veni var hjertelig til stede med stand og innlegg fra scenen. I innlegget fra scenen gikk Tore Wennberg gjennom et use case som demonstrerte litt av hva vi kan gjøre for kundene, og hvorfor Veni er i ferd med å etablere seg som en unik aktør i dette segmentet av markedet. Tore hadde med seg CTIO i Smedvig Eiendom - Rune Augenstein, som attestasjon til nytten og verdien vi bringer til torgs.

Bransjen har utfordringer med fragmentert og silofisert teknologi, i tillegg til manglende kompetanse i bindeleddet mellom operasjons- og informasjonsteknologi. På mange måter kan begrepet «proptech» deles i to. Ikke bare selve ordet, men innholdet. Veni jobber med, forstår og har solid kompetanse på begge sider – og i skjæringspunktet.

Løsningen Veni bygget for Smedvig sydde alt det byggtekniske i eiendomsporteføljen sammen, og plasserte det trygt inn i den egenutviklede nettverksinfrastrukturen som vi kaller Byggnett. Et vev av teknologier ligger under panseret til det som for driftspersonell er en polert fellesportal for alle tjenester.

Reisen hit begynte med noen punkter på en liste, som ble til denne produktskissen:

Og det endelige produktet gir svært mange fordeler for kunden. Fra færre servere i byggene, reduserte lisenskostnader, enklere drift, vedlikehold og oppgraderinger, til økt sikkerhet, fleksibilitet i skyen, og enklere utrulling av nye tjenester. Både for brukere av bygg og driftspersonell kommer dessuten Veni-produktet Life@Work med stor ekstraverdi - pakket inn i en bitteliten app. Her får kunden èn brukerflate for påkobling av brukere, administrative tjenester, adgangskontroll, booking av møterom, bestilling av kantinemat, informasjon om hva som skjer i bygget og innrapportering av hendelser, med mye mer.

Foruten Veni var det veldig mye interessant å konsumere – pun intended. Vi i veni heier på hele bransjen, og alle de spennende teknologiene som ble presentert. Vel blåst!Picture3-1Picture1-1

Picture2Picture4

 

Last ned sjekkliste