Skip to content
Nyansatte
5 min read

Åtte nyansettelser i Veni AS som skal være med å bygge for fremtiden

Veni vokser og styrker satsingen i Stavanger med åtte nye medarbeidere innen bærekraft, team- og lederutvikling, salg, IT og kommunikasjon - flere vil følge.

– Vi styrker oss på flere forretningsområder innen vår teknologi- og bærekraftssatsning hvor vi i store deler av driften jobber opp mot bygg og eiendom for å skape fremtidens bærekraftige løsninger. Vi er veldig glade for å få om bord solide medarbeidere som kan være med oss inn i spennende år framover, sier Petter Alfsen, CEO i Veni AS.

Gina Enholm Sjursen og Marius Heber Isene har begge startet som bærekraftskonsulenter. Gina kommer fra stillingen prosjekt- og byggleder i HRP og har tidligere jobbet som sivilingeniør VVS i Norconsult AS. Marius har tidligere jobbet som rådgivende ingeniør innenfor VA i Prosjektil AS. Bærekraftsteamet i Veni jobber i alle faser av et byggeprosjekt og hele livsløpet til et bygg i drift. – Stillingene våre går ut på å jobbe for private og offentlige aktører med miljø- og energirådgivning, med mål om å bistå kunden med å definere, realiserer og dokumentere sine bærekraftsambisjoner, sier Sjursen og Isene.

Stephanie Wikøren har startet som Account Manager. Hun har tidligere jobbet som Customer Success Team Lead i Onix og har også mange års erfaring fra rekrutteringsroller bak seg. - Jeg gleder meg til å ta fatt på kunderettet aktiviteter med salgsansvar for egen kundeportefølje, kartlegge nye muligheter og være et effektivt bindeledd på tvers av Veni for å skape fremdrift og merverdi for eksisterende og nye kunder, sier Wikøren.

Venis team GiANT som jobber med ledercoaching og teamutvikling har to nye medarbeidere; Line Myklebust Titlestad og Johan Haugstad. Teamet er tilknyttet og sertifisert gjennom GiANT Worldwide – et konsept som blir brukt av 850 konsulenter i over 100 land. - Målet vårt er å frigjøre potensialet i mennesker slik at de skaper resultater de er stolte av! Da tror vi en av nøklene er systematisk jobbing over tid for å utvikle et felles språk og en felles kultur, sier Titlestad og Haugstad.

Susanne Wærholm Bærheim går inn i ny rolle som CCO, kommunikasjonsdirektør i selskapet. – Jeg synes det er spennende og ikke minst motiverende at Veni ser viktigheten av å jobbe systematisk og i dybden på både merkevaren, og med kommunikasjon som virkemiddel eksternt og internt. Her håper jeg å kunne bidra best mulig på veien, sier Bærheim.

Erik Eggebø Hansen og Magnus Kydland er nyansatte IT konsulenter skal jobbe med å håndtere kundehenvendelser, enten inne på kontoret eller ute på konsulentoppdrag. - Vi merker vi jo at våre kunder verdsetter at vi har lokal support, sier Hansen og Kydland.

Gulzhan Yegemberdy er ansatt som konsulent i transformasjonsteamet. -Jeg har allerede jobbet en stund for Veni, men fra Kasakhstan hvor jeg er fra. Nå er jeg på plass i Stavanger, og jobber videre som konsulent/front-end utvikler, sier Yegemberdy.