Skip to content
nyansatte
2 min read

Fire nyansettelser i Veni AS som skal være med å bygge for fremtiden

Veni styrker organisasjonen med nye medarbeidere, innen teknologi, bygg og eiendom.

– Vi jobber videre for å bygge for fremtiden, gjennom kombinasjon av fagkunnskap og teknologi. Vi er veldig glade for å bygge videre på satsningen vår med flinke folk som nå kommer inn i organisasjonen. Vi er i en spennende tid hvor vi styrker laget for å skape fremtidens bærekraftige løsninger for våre kunder, sier Petter Alfsen, CEO i Veni.

Lasse Walde er ny konsulent i MS Cloud i Veni. Han kommer fra Hjelseth Computers, har fagbrev og 10 års erfaring innen IT med seg i sekken. Lasse vil fremover primært jobbe med Microsoft 365 og Azure. 

Espen Kambo er ny rådgiver/ITB rådgiver. Espen går inn i Venis Smarte Bygg team hvor han skal følge opp og bistå de tekniske fagene i bygge- og rehabiliteringsprosjekter. Espen er utdannet automatiker og har tidligere jobbet i Simex og Teknisk Bureau, samt de siste tre årene som selvstendig næringsdrivende.

Åsne Nøkling Bjørøen har startet som innleid konsulent support, og Daniel Jean Schmidt har startet som operativ driftsansvarlig på drift og support i Veni. Åsne blir her en del av support-teamet med ansvar for første linje support og kundehenvendelser, mens Daniel som tidligere jobbet i IT Løsninger, vil i all hovedsak jobbe med økt effektivitet og kvalitet på levering av tjenester fra Veni.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på ny rolle i et spennende selskap som Veni. Daniel har allerede planen klar for avdelingen. - En kunde kjøper nettverk, servere og klienter som vi drifter, oppdaterer og overvåker. Vi tar ansvar for kunden. Kunde kan overlate drift til oss, og selv konsentrere seg om egen vekst i sine prosjekter, avslutter Daniel.